EN LUFT-VATTENVÄRMEPUMP GER DIG GRÖN VÄRME

Har du ett befintligt inomhussystem för vattenuppvärmning? Då har du chansen att ansluta en luft-vattenvärmepump som är lika energisnål som en bergvärmeanläggning, men avsevärt billigare, enklare att installera och underhålla.

Det kan låta otroligt men det är sant att du kan använda utomhusluften – en naturgåva helt kostnadsfritt - både för att värma och för att kyla ditt hus. Till och med vid låga utomhustemperaturer finns det ett högt värmeinnehåll i utomhusluften. Med en Hitachi Inverter värmepump kan du få ut mycket värmeenergi både till uppvärmning och varmvatten med hög verkningsgrad (COP).

Hitachi är ett av Världen mest högteknologiska företag och använder sig alltid av Inverter teknologin för att erhålla högsta möjliga verkningsgrad COP.

Värmepumpar är en god investering. De är bra för din plånbok men även för miljön. Din CO2-belastning på miljön kommer att minska
jämfört med ett värmesystem med fossila bränslen. Du kommer också att öka värdet på din fastighet med ett modernt uppvärmningssystem. Dra nytta av de eventuella bidrag som finns för värmepumpar - fråga din energikonsult!

Gör din egen energisparkalkyl på:

https://hitachi-hitoolkit.com/heating/users/login 

(Kom ihåg att välja Svenska första gången du gör en kalkyl.) 

 

Hitta din återförsäljare Kontakta oss

Hitachi Yutaki S och Yutaki M

Inverter luft-vatten värmepumpar - energibesparande lösningar för nya och existerande byggnader.

Hitachi Inverter värmepumpar kan kopplas till alla konventionella lågtemperaturradiatorer, golvvärmesystem, konvektorer och varmvattenberedare - skräddarsytt efter dina behov.

Arkiv manualer