LUFT-LUFT VÄRMEPUMPAR FÖR ALLA BEHOV

Vill du sänka dina uppvärmningskostnader med upp till 50 %?

Vi erbjuder luft-luftvärmepumpar, anpassade till nordiska klimatförhållanden, som kan ge dig fyra kronors värme för varje krona som du spenderar på el. Anpassade såväl för permanent uppvärmning av villor som för underhållsvärme i fritidshus.

För en trivsam inomhusmiljö

Med våra luftvärmepumpar får du som har direktverkande el billig komplementvärme. En luft luftvärmepump tar tillvara energin i utomhusluften och omvandlar den till skön luftburen värme i huset. Och under de varma sommarmånaderna fungerar den lika bra som luftkonditionering och kyler ner inomhusluften i ditt hus. Din nya luftvärmepump kommer också att bidra till en trivsam inomhusmiljö, tack vare de avancerade luftfilter och avfuktningsfunktioner i din värmepump.

Hitachi eller Innova?

När du vill ha en tyst, effektiv och underhållsfri luftvärmepump med de senaste tekniska lösningarna är Hitachi märket för dig. Det är ett val som gagnar såväl miljön som din privatekonomi.
Om du i stället är ute efter en robust och funktionell värmepump som har utvecklats för att generera optimal underhållsvärme, är Innova ett utmärkt alternativ. Med en luft-luftvärmepump från Innova kan du känna dig trygg med att temperaturen i sommarstugan håller sig på en säker nivå.
Vänd dig till oss när du behöver en ny värmepump. Här nedan kan du läsa mer om våra olika modeller, klicka på respektive logga.

Mer information om Hitachi värmepumpar      

 

 Mer info om Innova värmepumpar

 

Hitta din återförsäljare Kontakta oss

 

Nu finns Ahlsell´s egna Energikalkylsprogram AHLCALC. För att få tillgång till detta program, maila dina kontaktuppgifter till kcc@ahlsell.se så får du mer information.  

Ahlcalc energikalkylprogram

 

Från och med den 1 september 2010 infördes nya villkor för luft luft värmepumpar, det innebär att luft luft värmepump med inköpsdatum från och med 2010-09-01 har 5 års garanti. För att garantin skall vara giltig måste värmepumpen registreras på hemsidan senast 2 veckor efter driftsättning.

Länk till Garantiregistrering

 

För mer information om våra garantivillkor klicka här

 

Hitachi Innova
Arkiv manualer
Arkiv produktblad